Hogro by Lightronics

Erik op 22 april 2013 | 2 minuten leestijd
Wand- en plafondverlichting van Hogro by Lightronics is een begrip. Bij de ontwikkeling van deze productgroep zijn kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing steeds de centrale thema’s. Daarom heeft Lightronics haar wand- en plafondverlichtingsassortiment nu opnieuw geformuleerd en voorzien van talloze innovaties.

Veel noviteiten in geoptimaliseerd assortiment

Zo zullen de DOTT, een prachtig ronde armatuur met een licht gebolde kap, en de GEO, een totaal nieuwe armatuur in een driehoek vorm, binnenkort worden geïntroduceerd.

Lightronics heeft zich gespecialiseerd in oplossingen voor de verlichting van (semi) openbare ruimten. Wand- en plafondverlichting speelt in het lichtplan een belangrijke rol als het gaat om sociale veiligheid. Het assortiment Hogro by Lightronics kent een groot aantal Hogro, (Hogro Plus) en Hogro Design-varianten met verschillende lichtbronnen, waaronder de onlangs geïntroduceerde LED2WELL-module. De nieuwe DOTT- en GEO-armaturen zijn LED-only en worden als Hogro Plus gepositioneerd.

De wand- en plafondverlichting van Lightronics is onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te monteren. Ze zijn onder meer geschikt voor technische ruimtes, parkeergarages, appartementencomplexen, flats en bedrijfshallen.

Al 65 jaar is Lightronics bedenker en fabrikant van lichtoplossingen voor de (semi-)openbare ruimte. Kennis en ervaring zorgen ervoor dat in toekomstige vervangingstrajecten naleverbaarheid gegarandeerd is.

Gerelateerde artikelen