“Hoe zie je er anders stoer uit?”

Erik op 16 februari 2016 | 2 minuten leestijd
​Enorm blij was ze, Nonie van der Munnik, de gelukkige winnaar van het gereedschapset won die onlangs werd weggegeven op InstallatieProfs.nl in samenwerking met VSK. Ondanks dat ze niet werkzaam is in de Installatiebranche kan ze niet wachten tot ze het nieuwe gereedschap kan uittesten. “We hebben een mooi huis met een grote tuin. In ons huis is altijd wat te doen.”

Ze was er als de kippen bij toen op InstallatieProfs de prijsvraag werd geplaatst. Haar originele reactie en heldere antwoord wist ze
de redactie te overtuigen. “Voor mij is de schroevendraaier onmisbaar. Want zeg
nou zelf, hoe draai je anders en schroef aan, maak je anders een blij verf open,
kerf je anders een streepje in het hout en hoe meet je anders een zelfde
afstand even snel?” Daarnaast draait het ook in de installatiebranche om de ‘looks’.
 “Hoe zie je er anders stoer uit?,”
vraagt Nonie zich verder af. 

Onmisbaar

“Goed gereedschap is onmisbaar,” vertelt ze terwijl ze het gereedschap nauwkeurig inspecteert. “Als je iets wil maken of repareren, pak je altijd toch het gereedschap dat lekker in de hand ligt en het beste voor je werkt.” Het volgende project in huize Van der Munnik is nog niet helemaal bekend, maar “er komt altijd wat op ons pad. Ik denk dat het in onze chillruimte in de kelder zal zijn.”

Reacties

Veel bezoekers deden mee aan de prijsvraag. Andere mooie reactie die werden geplaatst waren: “Ik kan niet zonder duimstok om voor elke situatie een maatwerk oplossing te kunnen bieden. Meten is weten!” en “Zonder goed gereedschap maar half werk.”

Gerelateerde artikelen