Gelijkvloerse douchevloeren bezig aan opmars

Erik op 26 juni 2017 | 2 minuten leestijd
Een gelijkvloerse douche is niet alleen veilig, maar ook stijlvol. De douche zonder drempel wint zodoende ook aan populariteit. Daarom heeft Bette haar series vlakke douchebakken uitgebreid met XL-maten. Op die manier kunnen consumenten een douche realiseren met een groter oppervlakte.

“De consument beleeft meer design en esthetiek, meer ruimtelijk comfort en meer kwaliteit en veiligheid.” Zodoende was het voor Bette een duidelijke keuze om het assortiment uit te breiden. De douchevloeren worden voorzien van een antislip laag. Het materiaal dat wordt gebruikt is geëmailleerde titaanstaal. Hiervoor is bewust gekozen om te zorgen dat de installateur veel installatiegemak en zekerheid heeft dankzij het universele inbouwsysteem. “De douchebakken met antislip voldoen aan de antislipwaarden R10 volgens DIN 51130, DIN 51097 (evaluatiegroep B) en DIN 18040 (barrièrevrij). Het glazuur is robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk.” Vuil en bacteriën kunnen zich niet aan de poriënvrije vloer hechten.

Installatiewerk

Tijd en kosten besparen bij de montage wordt door elke bedrijf en installateur verwelkomd. Ook bij de assortiment uitbreiding van Bette is daar aan gedacht. “Het modulaire inbouwsysteem kan universeel voor alle Bette vlakke douchebakken worden toegepast. Het is snel te monteren, stabiel, geluidsisolerend en zorgt voor een hoge mate van betrouwbaarheid en dichtheid.” Het systeem waarmee wordt gewerkt is daarbij geschikt voor vloergelijke inbouw, bijna vloergelijke inbouw als licht verhoogde inbouw. De installateur heeft dus altijd wat te kiezen. De bij de levering inbegrepen afdichtingscomponenten garanderen een maximale bescherming tegen schade door vocht. “Dankzij de universele toepassing verlagen de faal- en voorraadkosten en bespaart u op montagetijd!”

Afmetingen

De serie van BetteFloor is door het bedrijf uitgebreid met vier vlakke douchebakken van minimaal 1400 bij 700 millimeter. Ook de BetteFloor Side-serie is uitgebreid met , vlakke douchebakken met de afvoer aan de wandzijde. Hierbij is de minimale afmeting 1.100 x 800 millimeter en maximaal 1800 bij 1000 millimeter. De klant dan daarbij kiezen uit dertig glanstinten en 22 matte kleuren.

Gerelateerde artikelen