Geen geklooi meer met deze rolmaat

​Klooien met een rolmaat of een meetlint komt bij installateurs vaak voor. Niet omdat zij onhandig zijn, maar omdat het gereedschap niet altijd mee wil werken. Nu is daar een handige en slimme optie op bedacht: de bagel. Dit apparaat heeft drie standen en stuurt de gegevens op jouw verzoek door naar je smartphone zodat jij geen de gegevens niet meer hoeft op te schrijven.

Deze digitale rolmaat voldoet in de meeste gevallen voor het opmeten van objecten. Ook als deze een gekke vorm hebben, is het mogelijk laat de producent zien in een introductievideo. Je kan gebruik maken van een koord om te meten, je kan er overheen rollen met een wieltje of door middel van een lazer de afstand meten. Via Bluetooth kunnen de gegevens vervolgens naar jouw mobiele telefoon worden gestuurd en je kan ze labelen door middel van een spraakrecording.

Beschikbaarheid

De Bagel is momenteel al in Nederland te verkrijgen. Het bedrijf achter de bagel heeft het eerste werkbare prototype al klaar, maar hopen op extra geld voor de massaproductie van het product door middel van crowdfunding. Het doel van 30.000 Amerikaanse dollars is inmiddels al ruim gehaald; de teller staat namelijk boven een miljoen. 

Gerelateerde artikelen