​Geavanceerd beveiligingssysteem enorm populair op Kickstarter

Erik op 18 november 2015 | 2 minuten leestijd
Spraakherkenning, identificatie bij de deur, bewegingssensoren en een camera die 360 graden kan draaien; Angee is een geavanceerd en betaalbaar beveiligingssysteem. Op Kickstarter bleek het enorm populair en haalde ruim een half miljoen dollar op.

Angee is één van de eerste beveiligingssystemen die daadwerkelijk slim is. Het systeem is te besturen via je smartphone of iPad, waardoor het te allen tijde mogelijk is om te zien wat er in je huis gebeurt.

Deurbeveiliging

Een ander voordeel van Angee is dat het deursleutels in principe overbodig maakt. Het beveiligingssysteem herkent namelijk je telefoon en stem, waarna het onafhankelijk de deur ontgrendeld. De spraakherkenningsfunctie maakt het ook mogelijk om Angee door middel van gesproken commando’s te besturen.

Altijd op de hoogte

Angee is uitgerust met een app voor je mobiele applicatie, waardoor je altijd in contact kan komen met je beveiligingssysteem. Zo krijg je meteen een melding als Angee iets raars detecteert in je huis en kun je altijd een live-stream volgen van de beveiligingscamera.

Zie onderstaande video om het product in werking te zien:

Gerelateerde artikelen