​Enorm veel zin in de VSK beurs

Erik op 29 januari 2016 | 2 minuten leestijd
Hoeveel VSK beurzen zou ik tijdens mijn loopbaan al hebben meegemaakt? Ik heb eigenlijk geen idee. Van 2 t/m 5 februari sta ik in ieder geval opnieuw op deze vakbeurs voor verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek. Ik heb de beurs door de jaren heen zien ontwikkelen naar het bruisende vakevenement dat het nu is. Eén ding is echter nog steeds hetzelfde: ik verheug me iedere keer weer op een weekje VSK in de Jaarbeurs.

De VSK is voor mij speciaal. Bij diverse andere beurzen zien we het aantal deelnemers en bezoekers afnemen, maar de VSK blijft populair. Hoe kan dat? Ik denk doordat de organisatie en deelnemers blijven vernieuwen. En er is altijd veel te beleven op deze beurs. Ook dit jaar met de uitreiking van de VSK-awards, de VSK-games, het theaterprogramma, de nationale BuildUpSkills en de warmtepompen innovatieroute. Het blijft voor de doelgroep de moeite waard om een dagje VSK in te plannen.

Beter, slimmer en energiezuinig

Het centrale thema van de VSK draait dit jaar om betere, slimme, energiezuinige woningen, gebouwen en industriële omgevingen. Wij haken daar ook op in. De instrumenten die wij tonen, worden ingezet om een correcte werking van luchtbehandelingssystemen te controleren.

Top secret!

Maar er is meer. Tijdens de VSK mogen wij op de stand van HITMA Instrumentatie een spraakmakende noviteit van onze leverancier Dwyer Instruments onthullen. We hebben nu nog geheimhoudingsplicht, maar een klein tipje van de sluier mag vast wel. Het heeft te maken met luchtmetingen bij ventilatieroosters ten behoeve van het inregelen van ventilatiesystemen. Dwyer heeft drie jaar aan deze innovatie gewerkt. ‘A big change’ zeggen ze zelf. Helaas kwam de lancering te laat om dit product in te schrijven voor de VSK-award. Nieuwsgierig? Kom naar stand A041 in hal 10 en u krijgt de primeur.

Welkom

Nog een paar nachtjes slapen en dan mogen we weer. Ik hoop u op onze stand tijdens de VSK te ontmoeten. U bent van harte welkom voor een kopje koffie of een drankje. Via onze website kunt u zich trouwens inschrijven voor een gratis toegangskaart voor de VSK-beurs.

Tot volgende week in de Jaarbeurs!

Gerelateerde artikelen