Dunne closetzitting is nauwelijks zichtbaar

Erik op 22 februari 2017 | 2 minuten leestijd
Wie zegt dat een closet niet mooi mag zijn en een mooi design mag hebben? Dat moet de gedachte zijn geweest van Sphinx toen zij de Sphinx badkamerseries Sphinx 335 en Sphinx 345 uitbrachten. De series zijn nu uitgebreid met een extra slanke closetzitting die het closet een lichte en sierlijke uitstraling moet geven.

Sphinx heeft een duidelijke reden voor het ontwikkelen van de slanke closetzitting: Met de tijdloos sobere vormen en het grote assortiment heeft de badkamerserie Sphinx 345 zich een positie verworven onder liefhebbers van de eigenzinnig vormgegeven badkamer.” De nieuwe zitting heeft volgens de fabrikant een aantrekkelijk design. Het deksel sluit volledig op het keramiek waardoor er geen zittingring zichtbaar is.

Ook de serie Sphinx 335 is voorzien van de Slim Seat zitting. Deze zitting past in de serie van karakteristieke wastafels met een smalle rand waarbij er twee modellen zijn te kiezen. Hierbij wordt ingespeeld op de lichtheid van het keramiek.

De zittingen zijn vervaardigd uit  hoogwaardig Duroplast en zijn leverbaar met standaard scharnieren of met softclose scharnieren. Voorzien van softclose scharnieren volstaat een lichte aanraking om de zitting geruisloos te laten sluiten. 

De nieuwe producten zijn inmiddels al te verkrijgen. 

Gerelateerde artikelen