Doneer aan ‘Gered Gereedschap’ en krijg korting op beursdeelname

Als elektromonteur heeft u ongetwijfeld ergens gereedschap liggen dat niet meer gebruikt wordt en maar wat ligt te verstoffen. De stichting Gered Gereedschap vindt dat zonde en geeft gebruikt gereedschap een tweede leven in de derde wereld. Een donatie aan Gered Gereedschap helpt niet alleen de derde wereld, maar levert voor uw bedrijf ook nog wat op. Zo krijgt u korting op deelname aan de vakbeurs Elektrotechniek 2015.

Net als in Nederland, zijn ook in ontwikkelingslanden veel technische bedrijven en scholen te vinden. Grote verschil is alleen dat er in Afrika, Azië en Latijns-Amerika een stuk minder gereedschap voorhanden is dan hier. Om deze kloof enigszins te dichten is er de stichting Gered Gereedschap, die gebruikt gereedschap uit Nederland een tweede leven geeft in de derde wereld. In de 30 werkplaatsen van Gered Gereedschap verspreid door Nederland, worden handgereedschap, naaimachines en werkplaatsmachines opgeknapt en verstuurd.

Korting op beursdeelname

Een donatie aan de stichting helpt niet alleen startende ondernemingen en scholen in ontwikkelingslanden, maar levert voor elektrotechnische bedrijven ook nog wat op. Gered Gereedschap en de organisatie van de vakbeurs Elektrotechniek 2015 hebben de handen ineen geslagen en samen een actie op poten gezet. Wanneer u doneert aan Gered Gereedschap, mag u met korting deelnemen aan de beurs. Het exacte donatiebedrag krijgt u volledig terug als korting op deelname aan Elektrotechniek 2015.

Elektrotechniek 2015

Elektrotechniek 2015 is het belangrijkste vakevent voor de elektrotechnische branche in de Benelux. Van 29 september tot en met 2 oktober komt de gehele sector – van system integrator en paneelbouwer tot de installateur – samen in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beursvloer worden diverse technische omgevingen nagebouwd, geheel volgens de laatste trends en in een werkende, realistische opstelling.

Gerelateerde artikelen