Domoticaproduct van Ring krijgt opvolger

Erik op 28 juni 2017 | 2 minuten leestijd
Altijd weten wie er voor je deur staat. Ook als je niet thuis bent of je buiten het gehoor van de deurbel bevindt. Met de Ring deurbel met video-applicatie is het mogelijk. Ontwikkelaars hebben nu een tweede versie ontwikkeld van dit domoticaproduct. Deze versie moet de eerste, uiterst populaire, generatie vervangen.

Domotica neemt een steeds grotere vlucht in Nederland. De nieuwe versie van de deurbel krijgt een verbeterde beeldresolutie van 1080p. De eerste versie van de Ring had een resolutie van 720p. Om het de gebruiker nog gemakkelijker te maken, wordt de nieuwe camera uitgerust met een nachtmodus en kan deze draaien in een hoek van 160 graden.

LEES OOK: Met deze deurbel ben je altijd thuis

Domotica, Wifi en app

Met het domoticasysteem van de Ring kan de gebruiker zien wie er voor de deur staat doordat het domoticaproduct uitgerust is met een video, microfoon en via de wifi verbonden is met een smartphone. Daarvoor wordt uiteraard een app gebruikt. Een tweeweg communicatie maakt het daarnaast mogelijk om te praten met de bezoek die voor de deur staat. De tweede editie van de Ring registreert ook bezoekers als die voor de deur staan, maar niet aanbellen. De gebruiker krijgt in dat geval een melding op zijn of haar smartphone.

Amerikaanse productie

Het domoticaproduct wordt geproduceerd in de Verenigde Staten. Het is nog onduidelijk of de nieuwe versie ook naar Nederland komt. 

Gerelateerde artikelen