Dit apparaat geeft je wereldwijd snel internet

Erik op 22 september 2016 | 2 minuten leestijd
​Een wifi zoeken terwijl je buiten Nederland bent, is vaak een probleem. Het internet is vaak niet beschikbaar, niet snel genoeg of niet betrouwbaar. Ook 4G is niet altijd beschikbaar of de kosten voor data roaming zijn veel te hoog. Dat frustreerde de ontwikkelaars van de GeeFI ook en daarom ontwikkelde zij het product dat de gebruiker altijd toegang geeft tot snel internet.

GeeFI is een gepatenteerd apparaat dat in je zak past met een ingebouwde sim die je wereldwijd een 4G-internetverbinding geeft. Daarbij kunnen tien apparaten worden gekoppeld. “Het verbruik is ongelimiteerd.” Gebruikers kunnen voor tien Amerikaanse dollar per dag (omgerekend circa 9 euro) gebruik maken van de service.

Eenvoudig gebruik

Het gebruik is volgens de makers simpel: “Wanneer je jouw GeeFI aanzet, vindt het apparaat automatisch de snelste en sterkste signaaltoren en levert het snelle 4G Wi-Fi voor jouw apparaten. Waar je ook ter wereld bent.” De nieuwe innovatie kan ook worden gebruikt als powerbank om je apparatuur op te laden en heeft een accu die twee dagen mee gaat.

Geld nodig voor productie

De GeeFI is ook in Nederland te gebruiken. De Amerikaanse startup haalde geld op door middel van crowd funding.

Gerelateerde artikelen