Diploma VCA

Erik op 14 mei 2013 | 2 minuten leestijd
Ruim 23 Deltion studenten van de opleiding Middenkader Engineering en EIPS ontvangen op 17 mei 2013 om 14.00 uur uit handen van Erik Nijhof, directeur InstallatieWerk Oost & Flevoland en tevens bestuurslid VvE&I hun diploma VCA.

De Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek Zwolle e.o. stellen deze tegemoetkoming beschikbaar aan de jongeren, met als doel de instroom van jongeren binnen de technische bedrijven te stimuleren. Want om nu en in de toekomst verzekerd te zijn van voldoende vakbekwaam personeel, moeten nog altijd meer jongeren kiezen voor een technische opleiding.

Erik Nijhof van de Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek e.o. zal op 17 mei 2013 de diploma’s aan de studenten overhandigden. De Stichting is van mening dat ondanks de huidige economische problemen in de toekomst voldoende plek voor technische en gemotiveerde jongeren binnen de bedrijven is.


InstalPush regeling

De bekostiging van werkkleding, schoenen en examengelden VCA wordt beschikbaar gesteld vanuit de ‘InstalPush’ regeling. Deze regeling is door het Deltion College en de Stichting Vrienden van Elektro- en Installatietechniek e.o. in het leven geroepen om de kwaliteit van stageprocessen in het mbo te waarborgen.

Gerelateerde artikelen