Deze warmtebeeldcamera stop je zo in je zak

Hij is klein maar fijn. De nieuwe Fluke PTi120 warmtebeeldcamera beschikt over heel geringe afmetingen, maar ook goede specificaties, zoals een thermische resolutie van 120 x 90 (10.800 pixels) en een meetbereik van -20 tot 150 °C.

De Fluke PTi120 is een handige pocket warmtebeeldcamera. Door de geringe afmetingen (8,9 x 12,7 x 2,5 cm) past deze warmtebeeldcamera gemakkelijk in je zak. De beelden kunnen worden opgeslagen als jpeg of als volledig radiometrisch bestand. Via het grote LCD touchscreen kunt u de beelden bekijken en het instrument bedienen via het Nederlandstalige menu. Met IR-Fusion kunt u een visueel beeld combineren met een infraroodbeeld om details duidelijk in beeld te brengen en mogelijke problemen beter te lokaliseren.

Robuust en efficiënt

De Fluke PTi120 is klein, maar zeer robuust. Met IP54 is het toestel bestand tegen vuil en water. De behuizing kan zelfs een val van 1 meter doorstaan. U kunt gratis Fluke Connect desktop software downloaden, waarmee u een volledige analyse kunt maken van uw warmtebeelden en deze professioneel kan rapporteren. Met Fluke Connect Asset Tagging behoort het vervelende sorteren en ordenen van uw infraroodbeelden tot het verleden. Door een QR-code of barcode van uw apparaat of object te scannen, worden de infraroodbeelden en informatie over datum en tijd opgeslagen in vooraf gedefinieerde mappen. U kunt deze beelden en informatie direct uploaden in uw systeem via een wifi verbinding. De Fluke PTi120 is uitstekend geschikt voor industrieel onderhoud, waaronder periodieke controle en troubleshooting bij pompen en elektromotoren, elektrotechnische installaties en zekeringen.

Gerelateerde artikelen