Designradiatoren ook betaalbaar met kleine portemonnee

Erik op 2 februari 2017 | 2 minuten leestijd
De badkamer is steeds meer een ruimte waarin geleefd wordt. Daarom worden er steeds meer eisen gesteld aan het sanitair, maar ook aan de radiatoren. Maar designradiatoren zijn kostbaar. Vasco Group heeft een primeur te pakken door de introductie van negen designradiatoren voor het middensegment.

Naast de vijf Bathline-badkamerradiatoren introduceert het Belgische bedrijf ook vier Vertiline-radiatoren voor keuken, woonkamer of hal. Vasco Group heeft een duidelijk doel voor ogen: “De laatste jaren zien we dat met name starters een toenemende behoefte hebben aan betaalbare designradiatoren. Door strengere hypotheekregels en bouweisen hebben zij doorgaans minder budget om hun woning in te richten. Hierdoor is het hoge segment radiatoren voor hen te duur.”

Betaalbaar

De nieuwe serie moet het mogelijk maken dat meer personen toegang krijgen tot mooie designradiatoren. Volgens het bedrijf combineert de nieuwe collectie de kwaliteitsvoordelen van het hoge segment met de gunstige prijsstelling van het lagere segment. “Dat kwaliteit niet ten koste gaat van prijs onderstrepen we met een standaardgarantie van tien jaar op waterdichtheid- en lak.”

Gerelateerde artikelen