Design LED armatuur VEGA bekroond tot ETOP “Innovator” 2015

Erik op 23 juni 2015 | 2 minuten leestijd
De nieuwe OSRAM VEGA is een ultramodern design led-armatuur voor professionele kantoorverlichting en voorzien van efficiënte LED technologie. In combinatie met het digitale LIGHTIFY™ Pro systeem van OSRAM, was de ETOP jury overtuigd van het innovatieve karakter en heeft ze deze combinatie bekroond met de ETOP “Innovator” status.

OSRAM VEGA, een mooi en tijdloos armatuur, het eerste in de markt met een lichtgeleidende plaat met ingedrukte prismatische structuur. Deze speciaal ontwikkelde prismatische structuren voorkomen verblindend licht en de VEGA is daarmee uitermate geschikt voor 

ETOP awards Osram

beeldschermwerkplekken.Bij het uitschakelen is de lichtgeleidende prismatische plaat met een hoogte van slechts 6 mm bijna transparant. VEGA in combinatie met het OSRAM LIGHTIFY™ Pro systeem, is adresseerbaar met mobiele apparaten als smartphone of tablet of met de LIGHTIFY™ Pro drukknopinterface.

LIGHTIFY™ Pro is een digitale revolutie op verlichtingsgebied. De producten bieden controleerbare verlichting welke individueel kunnen worden aangepast naar wens of behoefte van haar gebruikers en het systeem bespaart tot wel 75% energie. Via de gratis App kan de gebruiker zo zelf de lichtkleur, lichtintensiteit en ieder lichtpunt aanpassen en veranderen. Innovatief en een uitstekende combinatie van tijdloos, digitaal en energiebesparing en nu met de ETOP status “Innovator” 2015.

Gerelateerde artikelen