Contactdoos steeds vaker uitgebreid met usb-poort

Erik op 9 november 2016 | 2 minuten leestijd
​We worden steeds afhankelijker van elektriciteit. Voor het opladen van onze laptop, tablet of smartphone. Om aan de vraag om overal je apparaten te kunnen opladen te voldoen, komt OSC met specifieke oplossingen bijvoorbeeld op het kantoor.

Een Amerikaanse start-up heeft een product ontwikkeld om dit mogelijk te maken. Het bedrijft heeft via crowdfunding geld opgehaald om het product te ontwikkelen.

Geen nieuwe innovatie

Maar zulke oplossingen zijn inmiddels niet nieuw meer. Onder meer leverancier OCS biedt al verschillende contactdozen met een usb-poort. OCS: “Oplaadpunten op of in een bureau zorgen ervoor dat we het laatste nieuws en belangrijke documenten niet hoeven te missen.” De inbouwunits, zoals de DESK 1 of 2 van Bachmann, bieden de klant veel mogelijkheden. Zo kunnen er extra contactdozen, Cat6, HDMI, VGA/A of super krachtige USB charger worden geplaatst. 

Coni

Het volledig wegwerken van het product in het bureau behoort ook tot de mogelijkheden door middel van de Coni. “Alle OCS units zijn mooi om te zien, gemakkelijk te monteren en handig in gebruik. Ze zijn bijvoorbeeld zelf samen te stellen: door de modulaire opbouw kennen de units een enorme verscheidenheid aan uitvoeringen.”

Veel keuze

De producten zijn zelf samen te stellen naar de wensen van jouw klant. Daardoor is er veel diversiteit. “Alle in- en opbouwunits van OCS worden met zorg samengesteld, compleet geleverd en zijn vaak door gebruikers zelf eenvoudig te monteren.”

Gerelateerde artikelen