​CLS breidt Lina Track serie uit

Erik op 9 november 2016 | 2 minuten leestijd
“Slank, elegant, grote keuze in lichtkleuren en lichtbundels.” Zo omschrijft CLS de Lina Track Serie led-verlichting, maar dat dekt volgens de fabrikant niet alle eigenschappen van de nieuwe verlichting. Het bedrijf heeft een nieuwe variant van de serie op de markt gebracht.

“Naast de opbouw- en pendeloplossingen biedt CLS vanaf heden ook een railversie van deze armaturenlijn aan.” Binnen één enkele designvorm zijn er veel toepassingen mogelijk. De HP-uitvoering, met de lens opties, worden voornamelijk gebruikt voor het aanlichten van objecten, schilderijen en wanden. De Remote Phosphor versie heeft een licht openingshoek van 120 graden en een kenmerkend diffuus. Het licht is schaduwvrij en dient goed als algemene verlichting.

Lina track

De Lina track is volgens de leverancier goed te gebruiken voor de retail en kantoren. Maar ook bibliotheken, musea en galerijen kunnen profiteren van deze led-verlichting. CLS: “Door het combineren kan men met 1 designvorm zowel algemeen breed spreidend licht als spot licht combineren aan een rail. En met zijn enorme verstelbereik van niet minder dan 350º horizontaal en 180º verticaal kunnen alle mogelijke posities perfect bereikt worden.”

De led-verlichting wordt in zowel zwart als wit geleverd en
in verschillende maten.

Gerelateerde artikelen