Chainless: product onafhankelijke systeemintegratie

Erik op 14 februari 2022 | 2 minuten leestijd
Producenten leveren hun producten meestal met een licentie voor het gebruik van de bijhorende software. Daardoor is integratie van verschillende systemen vaak een flinke uitdaging, omdat de apparaten niet met elkaar “praten”. Chainless uit Assen zorgt voor “kettingloze” verbindingen.

Chainless is volgens eigen zeggen jong, dynamisch en innovatief. Het bedrijf is opgericht in 2015 en is gespecialiseerd in de implementatie van gebouwbeheer- en klimaatoplossingen door middel van softwareoplossingen.

Onafhankelijk

Het bedrijf beschikt over 20 technisch specialisten die zich inspannen een zo goed mogelijke set aan oplossingen te bieden. En dat werkt. Het klantenbestand groeit al jaren zeer stabiel.

De naam is niet per ongeluk gekozen. Het doel is om koppelingen en implementaties te maken, om samen met fabrikanten en leveranciers smart buildings te creëren. Het mes snijdt dan aan veel kanten. Voor fabrikanten en leveranciers, maar zeker ook voor afnemers die blijvend mogen rekenen op scherpe prijzen.

IoT

Het team beschikt over de nodige kennis van meet- en regeltechniek, maar zeker ook over proceskennis van bijvoorbeeld klimaatinstallaties. Door het inzetten van de laatste technologische ontwikkelingen, zoals Internet-of-Things wordt het mogelijk om slimme gebouwen te realiseren en samen met de klant tot slimme oplossingen te komen. Of de klant nu groot of klein is. Omdat de techniek van Chainless modulair is, kan deze makkelijk toegepast worden in grote en kleine (kantoor) gebouwen.

VSK 2022

Chainless B.V. is een van de exposanten tijdens VSK 2022 die van 17 – 20 mei 2022 wordt georganiseerd in Jaarbeurs in Utrecht.

Gijs Erisman, Operations Manager Chainless: “VSK is een mooie en praktische, maar vooral laagdrempelige gelegenheid om direct in contact te komen met onze doelgroep. De VSK is daar het perfecte platform voor. Wij kunnen vertellen en laten zien wat wij te bieden hebben en de bezoeker krijgt antwoorden op zijn vraagstuk(ken). Met ons team van specialisten kunnen wij snel en efficiënt een passende oplossing aandragen.”

 Chainless bezoeken? Meld je hier aan.

Gerelateerde artikelen