Bruisend en gekoeld water uit eigen kraan

Erik op 26 januari 2017 | 2 minuten leestijd
“Een mooi en slim systeem dat het water uit de keukenkraan eenvoudig omtovert tot een verrassende en dorstlessende ervaring,” zo omschrijft Grohe de nieuwe Blue Home kraan die bruisend, gefilterd en gekoeld water beschikbaar maakt in elke keuken.

De gebruiker kan kiezen uit plat, licht bruisend of bruisend water. De keuze is te maken door de bediening op de kraan die door middel van ledverlichting wordt aangegeven. Daarnaast wordt het kraanwater gefilterd zodat er zuiver water uit de kraan komt.

Grohe levert ook de Duo-versie. Dit type levert naast het gebruikelijke warme en koude water ook gekoeld water. De Duo-versie is beschikbaar met een L-, U- of C-uitloop.

Vervangen van de kraan?

Ook als de klant al een goede kraan heeft, kan de Blue Home worden gebruikt als extra optie en naast de gebruikelijk kraan worden geïnstalleerd.  De speciale Mono-versie met C-uitloop maakt de extra functie mogelijk. De versie geeft gefilterd en gekoeld water. De kraan is beschikbaar in chroom of SuperSteel.

Installatie

De koeler die nodig is, is slank en flexibel en past onder de gootsteen of binnen een straal van 2,5 meter. Voor het creëren van bruisend water wordt gebruik gemaakt van CO2 dat in een fles wordt aangeleverd die gemakkelijk te vervangen zijn. Standaard produceert de fles 75 liter.

Gerelateerde artikelen