Beugelen met een geheim wapen

Sneller en gemakkelijker beugelen. Daar zet Burgerhout op in met de introductie van de nieuwe safe-pp beugel voor fixerend beugelen. Het grote geheim van het nieuwe systeem: het kliksysteem van de nieuwe beugels.

Installateurs besparen tijd en energie met de nieuwe manier van beugelen. “Nadat de installateur de cv-ketel en de rookgasafvoer hebben opgebouwd, inclusief het pas maken, gaat het beugelen een stuk sneller,” legt Burgerhout uit. “Het systeem hoeft namelijk niet meer weggehaald te worden om achter de buizen te boren, de nieuwe beugel wordt naast de buis vastgezet. Het systeem opbouwen, aftekenen en beugels vastklikken, dat is alles. Simpeler kan het proces niet verlopen. Dat is de nieuwe dimensie die Burgerhout heeft toegevoegd met deze introductie.”

Geheime wapen

Het beugelen kan door middel het geheime wapen niet meer mis gaan, laat Burgerhout weten. Ze noemen het systeem ‘foolproof’. “De beugel zit altijd perfect gefixeerd dankzij het tweetraps kliksysteem dat altijd geborgd is. Schuiven kan daardoor niet. Dat komt de veiligheid ten goede.”

Tijd is geld

De gebruiksaanwijzing is op de verpakking geprint. Dat bespaart materialen en levert de installateur tijdswinst op. 

Gerelateerde artikelen