Beheer uw werkbonnen vanaf nu digitaal

Erik op 7 april 2014 | 2 minuten leestijd
Admicom is exposant op Renovatie en biedt een softwareprogramma, Vakware genaamd, voor de onderhouds- en renovatiesector. Met dit programma kunnen bedrijven die in grootte variëren tussen de 5 en 150 medewerkers, beschikken over een integrale en gebruikersvriendelijke oplossing voor het beheer van objecten, het maken van calculaties en offertes tot en met het afhandelen van grote aantallen serviceopdrachten (tot 60.000 per jaar).

Vakware

De service- en onderhoudsopdrachten worden vanaf binnenkomst tot en met de facturering digitaal verwerkt en gemonitored. Daardoor behoudt u het overzicht en kunt u real-time uw klant informeren over de status van iedere afzonderlijke bon. De implementatie van een dergelijke oplossing duurt ongeveer 6 maanden.

Nieuw: digitale werkbon 

Admicom introduceert op de vakbeurs Vakware Digitale Werkbon. Deze app geeft overzicht, inzicht in dubbel werk zoals het overtypen van gegevens en verwerken van bonnen. De werkbon wordt mobiel en digitaal.

Wanneer u gebruik maakt van de Vakware Digitale Werkbon hebben ook uw medewerkers (of onderaannemers) geen pen en papier meer nodig en zijn u en uw opdrachtgever nog eerder geïnformeerd over een statuswijziging van uw bon.

Gerelateerde artikelen