​Bedienbare CVE ventilatie moet binnenklimaat verbeteren

Een nieuw jaar, nieuwe producten. Itho Daalderop heeft de nieuwe OptimaFlow CO2-ventilatiepakketten gelanceerd: de Optima en Optima Inside. Het grote voordeel van de pakketten is de robuustheid en de CVE ventilatie-unit met bedienbare sensoren.

Itho Daalderop wil met de introductie van de pakketten voldoen aan de vraag voor een alles-in-één-oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Itho Daalderop: “Met het Optima en Optima Inside pakket zijn er handige pakketten voor CO2-gestuurde ventilatie voor de gehele woning. De pakketten zorgen geruisloos voor een gezond en comfortabel binnenklimaat in de woning zonder dat de bewoner hiernaar om hoeft te kijken.” De pakketten kunnen worden voorzien van diverse sensoren voor het waarnemen van bewegingen en vocht die net zo bedienen als een standaard CVE.

Optima

Het Optima pakket is uitgerust met een energiezuinige ventilatie-unit met euro stekker met een RFT CO2-sensor met geïntegreerde bediening in de woonkamer. Voor de badkamer is er een draadloze RFT autobediening. “De High Performance unit heeft een capaciteit van 415 m3/h. Op de sensor met geïntegreerde bediening kan eenvoudig het aantal personen in de woning worden ingesteld.” 

Optima Inside

Het andere pakket, Optima Inside, heeft ook een energiezuinige ventilatie-unit dat is uitgerust met een perilex stekker met ingebouwde CO2-sensor. De draadloze RFT auto bediening is speciaal ontwikkeld voor in de badkamer. 

Toepassingen

Waar het Optima pakket is voornamelijk geschikt voor nieuwbouw waar het Optima Inside pakket beter toepasbaar is bij een renovatie. 

Gerelateerde artikelen