Bedien jouw huis vanaf de bank met Busch-free@home Wireless

Erik op 26 juli 2017 | 3 minuten leestijd
Uw huis besturen vanaf de bank? Het Busch-free@home® domotica systeem maakt het mogelijk. Met domotica in huis kunt u de temperatuur, verlichting, zonwering en deurcommunicatie thuis, maar ook op afstand, bedienen. Huisautomatisering was nog nooit zo makkelijk als met Busch-free@home®.

Domotica met Busch-free@home® betekent extra woonplezier en -gemak. De bediening is uiterst gebruiksvriendelijk en voor iedereen te begrijpen. Een lichtscène start met één druk op de knop. En de verwarming schakelt u ook onderweg alvast in, voor iedere ruimte afzonderlijk, dat is prettig thuiskomen. Verlaat u de woning? Dan schakelt u met de ‘alles uit knop’ direct alle apparaten in huis uit. Word dirigent van uw huis.

Voorheen was het zo dat domotica alleen gemakkelijk kon worden toegepast in nieuwbouwhuizen. Maar die tijd is voorbij met het nieuwe Busch-free@home® Wireless systeem. Met dit gloednieuwe domotica systeem kunt u ook uw bestaande woning moderniseren tot een huis van de toekomst. Een grootschalige renovatie of verbouwing is niet langer nodig.

Eenvoudige installatie van domotica voor bestaande woningen

De installatie van de Wireless variant is zeer eenvoudig, omdat sensoren, aktoren en de intelligente besturing zonder extra bedrading met elkaar verbonden worden. Zo installeert u het domotica systeem zonder wijzigingen aan de muur, zoals hak- en breekwerk. Voor de elektro-installateur betekent het nieuwe systeem meer installatiegemak en een snellere installatietijd.

Busch-free@home® Wireless is probleemloos te integreren in een reeds bestaande toepassing van Busch-free@home®, is toekomstgericht door gemakkelijke uitbreiding en daarmee een waardevaste investering.

Voordelen Busch-free@home® Wireless

  • Wireless-variant opent nieuwe mogelijkheden voor moderniseringsprojecten
  • Nu ook interessant voor renovatie
  • Beste draadloze verbinding dankzij meshed-network
  • Lagere installatiekosten
  • Draadloze en bedraadde componenten in één systeem
  • Voor een slimme besturing van licht, verwarming, airconditioning en jaloezie
  • Geen hak- en breekwerk voor extra buskabel bij de sensoren
  • Beste draadloze verbinding dankzij meshed-network
  • Draadloze en bedraadde componenten in één systeem
  • Voor een slimme besturing van licht, verwarming, airconditioning en jaloezie

Ervaar zelf de mogelijkheden

Het Busch-free@home® Wireless assortiment is volledig naar wens te installeren voor vele toepassingen: licht schakelen en dimmen, besturen van zonwering, instellen van favoriete scènes, regeling van temperatuur, deurcommunicatie, etc. Dit kan door afstandsbediening via smartphones en tablet, maar ook door tijdfuncties en bewegingsherkenning of zelfs via spraakbesturing.

Bekijk voor meer informatie over het systeem en het assortiment op de Busch-Jaeger website

Al overtuigd van de voordelen? Bestel dan de producten via de groothandel.

Gerelateerde artikelen