Badkamerradiator: behaaglijk en stijlvol

Erik op 2 november 2016 | 2 minuten leestijd
Een verwarming in de badkamer is comfortabel voor iedereen. Niet koud worden terwijl je net warm hebt gedoucht en de handdoek kan heerlijk warm worden. Product D.A.S. komt, om het klanten behaaglijk te maken, met nieuwe radiatoren voor in de badkamer.

“Kwaliteit, innovatie en design zijn de sleutelwoorden voor D.A.S.,” laat het bedrijf weten. De leverancier wil functionaliteit combineren met design. “De bijzondere ontwerpen komen van de ontwerper Marco Poletti die ook een aantal series van de Bongio kranen heeft ontworpen. Zijn modellen staan garant voor een exclusief ontwerp.”

Verschillende series 

D.A.S. heeft inmiddels het assortiment aanzienlijk uitgebreid. “Van elegante en gedetailleerde modellen tot robuustere en stoerdere modellen.” en aantal van deze series zijn onder meer de Set, Square full, Square Space, Amore, Amon en Iside. Deze modellen hebben verschillende maatvoeringen (van 75 cm t/m 180 cm) en zijn met midden aansluiting mogelijk. De radiatoren zijn in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen. Dit zijn onder meer chroom, mat en in RAL en metallic kleuren.


Foto’s van links naar rechts: Square FullCersaie BolognaAmon serie en Square Space  

Gerelateerde artikelen