Awards winnen tijdens de VSK

Erik op 9 oktober 2015 | 2 minuten leestijd
Begin februari is het weer tijd voor de vakbeurs VSK. Hoewel het de ideale gelegenheid is om collega’s uit de branche te ontmoeten en kennis te maken met de laatste innovaties, valt er ook wat te winnen. Tijdens de beurs worden de VSK Awards uitgereikt. Om kans te maken op deze installatieprijzen is het nu alvast mogelijk om uw bedrijf in te schrijven.

De VSK Awards gaan naar de meest innovatieve uitvindingen uit de branche. “De prijzen zijn een beloning voor innovatie en initiatief”, aldus de organisatie van de VSK. Bedrijven in de installatiesector kunnen zich met hun innovaties in vier verschillende categorieën inschrijven. Er zijn Awards te winnen in de onderdelen: Energiebesparing, Design, Systeemoplossingen en Installateurszaken. Deelnemers aan de VSK kunnen gratis meedoen met de Awards; niet-deelnemers betalen wel een bijdrage.

Vakjury

Installatiebedrijven hebben tot maandag 16 november de tijd om zich op de website van de VSK in te schrijven voor de Awards. Alle inzendingen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld op innovatie, kwaliteit, duurzaamheid en prijs/kwaliteitsverhouding. Het zijn niet de minste namen die plaatsnemen in de jury. Zo bestaat de jury onder meer uit Titia Siertsema, voorzitter van Uneto-VNI, innovatie-expert Theo Ockhuijsen en Egbert Wagenaar en Roberto Traversari van kennisinstituut ISSO.

Niet alleen een vakjury heeft het voor het zeggen. Ook beursbezoekers bepalen mede wie er met de Awards vandoor gaan. De jury maakt op 15 december de genomineerden bekend en zij krijgen een plek op het podium tijdens de VSK. Bezoekers van de eerste beursdagen kunnen vervolgens hun stem uitbrengen op de genomineerden. Hun oordeel wordt voor de helft meegewogen, naast de stem van de jury.

Eerdere winnaars

Grote winnaar van de vorige editie van de VSK was Nefit met haar slimme thermostaat Nefit Easy. Andere winnaars waren de verzamelkap Kompakt Schoorsteen van Ubbink, het in hoogte verstelbare inbouwreservoir voor toiletten Eco-Plus van Viega en de zonneboilercombinatie Alec van Atag Verwarming.

 

Gerelateerde artikelen