Automatisch printen kabelslabels bespaart tijd

Casper op 21 mei 2017 | 3 minuten leestijd
Als er veel gebruik wordt gemaakt van kabels, die vaak veel op elkaar lijken, is een duidelijke identificatie van groot belang. Zonder goede identificatie wordt het al gauw een grote brei aan kabels.

Voor veel klanten is het een nadrukkelijke eis om kabels goed te identificeren. Geïdentificeerde kabels zijn ook nodig om gestandaardiseerde kabelbundels te kunnen leveren en om efficiënter te kunnen produceren. Maar niemand die zin heeft in het handmatig identificeren van de kabels, want dat kost veel tijd en is daardoor ook zeer kostbaar. Door kabels automatisch te identificeren wordt tijd, moeite en waarschijnlijk ook veel frustratie bespaard. Daarnaast voldoet jouw product ook direct aan eisen van klant. Brady kan jou daar bij helpen met een apparaat dat kabels automatisch identificeert. “Krimpkousen, wikkellabels en zelflaminerende labels kunnen snel aangebracht worden met specifieke print- en applicatiesystemen.” Bovendien verbeteren deze betrouwbare systemen ook de kwaliteit van uw kabelidentificatie, omdat ze de krimpkousen en labels steeds op dezelfde manier aanbrengen.

BBP72

Het apparaat van Brady heeft de naam Wraptor BBP72 gekregen en is een print- en applicatiesysteem voor het printen en aanbrengen van krimpkousen en kabellabels. Efficiëntie van productieprocessen wordt volgens Brady aanzienlijk verhoogd. “De Wraptor printer-applicator voor draadidentificatie laat bedrijven toe om zelflaminerende kabellabels te printen en aan te brengen in slechts enkele seconden.”


Dubbelzijdige print

De nieuwe dubbelzijdige krimpkousprinter worden beide zijden van de krimpkous op hetzelfde moment bedruk. Het aanbrengen van de de BSP45 krimpkous met  gaat volgens Brady daardoor sneller.  “Labels en krimpkousen van hoge kwaliteit Brady biedt een ruim gamma kwalitatieve identificatiematerialen die aan de industriële normen voldoen, waaronder wikkellabels, zelflaminerende labels en krimpkousen. Deze labels zijn bestand tegen veeleisende omstandigheden, waaronder wrijving, vocht, brandstoffen, chemicaliën, uv-licht en hoge temperaturen.”