Altijd een koel huis door wifi in airco

De warme dagen komen er weer aan. Misschien nog even wachten, maar het kan niet lang meer duren. LG loopt al vast voor de muziek uit en komt met een nieuw design van de RAC line-up. De airconditioners worden nu standaard uitgerust met wifi en zijn verbeterd qua energiezuinigheid.

De airconditioner biedt voor zowel consumenten als bedrijven oplossingen. “Deze modellen zijn nu geoptimaliseerd om het perfecte klimaat in huis of op kantoor te realiseren”, legt LG uit. “De LG RAC line-up is ideaal voor consumenten en bedrijven die zich bewust zijn van hun energieverbruik en dit willen verlagen.” Ook de bediening is volgens het bedrijf gemakkelijk. Dat gebeurt door middel van een app.

Gezond binnenklimaat

De laatste tijd komt er steeds meer nadruk te liggen op een gezond binnenklimaat en ook daar moet de RAC line-up aan bijdragen. “Door gebruik te maken van de unieke LG inverter-technologie wordt het energieverbruik bij het verwarmen en koelen van ruimtes aanzienlijk verlaagd, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.” Dit moet bijdragen aan een schonere lucht en een aangename woonomgeving door middel van de luchtzuiveringstechnologie met luchtfilters. Die filters dragen bij aan frisse lucht en bieden bescherming tegen virussen en allergenen.

Slimme airco

Net zoals een slimme thermostaat is ook het nieuwe product van LG slim gemaakt. Het product kan op afstand worden bediend dankzij de ingebouwde wifi-functie. “Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om op een zomerse dag vanaf het werk de airco al te bedienen, zodat het huis bij thuiskomst aangenaam is verkoeld.”

Gerelateerde artikelen