​Afmeting van de Smart Flower & de voorkeuren voor welke soort zonnepaneel

Erik op 1 juni 2015 | 2 minuten leestijd
De afgelopen maand heeft het artikel ‘een zonnepaneel van kristal of amorf’ veel discussie opgeleverd. Vooral de monokristal zonnepaneel krijgt de voorkeur van de lezer. En we hebben weer input voor een nieuw artikel, opbrengsten per m/2.

Op de tweede plaats als meest gelezen artikel is het alternatief voor de sleutelbos. The internet of things (ToI) komt steeds vaker in het nieuws en in de woning. U als lezer bent nog wel wat sceptisch, want wat gebeurd er als internet uitvalt en hoe zit het met de veiligheid? Liggen onze digitale sleutels straks voor het grijpen voor hackers? Ook hier zal de redactie van elektrotechniek een vervolgartikel aan kunnen wijden.

Afmeting Smart Flower

Bij het artikel over de Smart Flower werd vooral over afmetingen en prijs vragen gesteld. We hebben de afmetingen gevonden, zie technische tekening hieronder en de prijs is bij de leverancier uiteraard op te vragen: Artflower Energy. Vindt u ook dat de Smart Flower een toevoeging is aan de uitstraling als duurzaam bedrijf? We horen graag weer uw mening.

Gerelateerde artikelen