20 jaar geleden de basis gelegd voor Samenwerking: Sharp & Mastervolt

Erik op 9 april 2015 | 2 minuten leestijd
Sharp was al meer dan 20 jaar geleden als een van eerste PV zonnepanelen fabrikanten actief in Nederland. Het concern behoort tot het meest geïnstalleerde zonnepanelen merk ter wereld. Datzelfde geldt voor het Nederlandse merk Mastervolt, dat al 20 jaar actief is met omvormers voor zonne-energie. Tijdens de komende Solar Solution beurs in Vijfhuizen op 15 en 16 april hebben Sharp & Mastervolt een gezamenlijke stand om hun nieuwe producten te tonen.

Omdat de ondernemingen hetzelfde hoge kwaliteitsniveau nastreven, vullen beide merken elkaar goed aan. De merken hebben veel dezelfde klanten, die nu door de gezamenlijke presentatie op de beurs de mogelijkheid krijgen in één bezoek meer innovaties te bekijken.

Zo presenteert Mastervolt z’n nieuwe Soladin 2200 WEB & Soladin 3000 WEB solar omvormers. Ook toont Mastervolt Intelliguard, een monitoringsoplossing voor bedrijven die grote aantallen Soladin WEB omvormers efficiënt willen beheren.

Sharp Solar Europa zal z’n nieuwe hoog rendement zonnepanelen voor het eerst aan het publiek tonen. Deze panelen worden in Europa geproduceerd en hebben een uitgangsvermogen tot 300Wp. Deze panelen, speciaal ontwikkeld voor de particuliere markt, zijn leverbaar in een zwart of aluminium frame uitvoering.

De bedrijven zijn te bezoeken op de zonne-energie vakbeurs Solar Solutions op 15 en/of 16 april in Expo Haarlemmermeer, stand nr. D20

Gerelateerde artikelen